Från apelsin till hud

ELECTRUM Tatuering Stencil Primer & Panthera Black Ink - Liner 150ml

Kategori: Tips, Vardag

Idag presenterar jag två nya grejer från min beställning och det är stencilvätska samt bläck. 
 
Jag börjar med att förklara stencilvätskan jag köpte och vad man använder det till. 
Stencilvätskan jag köpt är ifrån märket Electrum. Electrum är ett företag av tatuerare som skapat tatueringsgrejer att använda. Alltså är märket pålitligt och människorna som fixat fram detta vet vad som behövs och vad dem håller på med. Stencilvätska använder man precis innan man ska fästa en stencil på huden. Genom stencilvätskan fastnar stencilen bättre. 
 
Förr i tiden behövde man en lotion och ett spray för att fästa en stencil. Electrum har kombinerat dem två och gjort att man endast behöver använda denna för att få allt man behöver. Så istället använder man denna vätska istället för två olika. Electrums stencilvätska är vegansk och giftfri. Den är deoderantfri, tillverkad i USA och mycket hudvänlig. 
 
För att gå vidare fortsätter jag att berätta om bläcket jag köpte. Jag valde Pantheras bläck vid namn; Panthera Black Ink - Liner 150ml. Den första tatueringen som jag ska göra består endast av linjer och därav valet av bläck. Det finns andra sortes bläck, såsom Summy Shader som innebär att svart bläck är utspädd med vatten för att få svagare kontraster. I och med att det är en stark svart färg och grova kontraster jag vill ha kändes detta som ett bra val. 
 
Panthera Ink är ett Italienskt företag som specialiserar sig just på bläck. Deras bläck har fördelar såsom att alla tatueringar som används med Pantheras bläck inte bleks lika lätt av solen. Panthera Black Ink - Liner garanterar starka linjer och lämnar en sammets svart glans vid läkning. Bläcket ska alltså inte förändras någonting efter läkningsprocessen. Det är väldigt vanligt att mycket bläck försvinner under läkningsprocessen som man får oftast fylla i efteråt. Är spänd på att se om bläcket håller upp till vad det lovar! 
 
 
Kommentera inlägget här: