Från apelsin till hud

Sam Sporrong 18 år

Kategori: Tatueringar

Hos vem tatuerade du dig?
David Mailhe på KalmArt Tattoo i Kalmar. 

När gjorde du din/dina tatuering? 
Den 18 mars 2015 på min 18-års dag. 

Vad betyder tatueringarna för dig? 
Motiven är Empire- och Rebel-symboler från Star Wars. Jag tycker att mina tatueringar representerar att alla människor kan ha en god sida och en ond. Detta har jag tolkat med dem goda och onda sidorna från mina favoritfilmer. Jag har valt att placera Emipre som representerar den onda sidan på min vänstra handled som är närmast hjärtat. 

Ungefär hur länge har du vetat vilket motiv du ska göra? 
Jag bestämde mig 3 månader innan min tatueringstid för placeringen. Motiverna har jag alltid varit säker på men inte vetat vart jag skulle placera dem. Innan ville jag ha texten som är på The One Ring från Sagan om ringen på min underarm men jag ändrade mig då jag ville bygga på Star Wars sleeves. 

Ska du skaffa fler tatueringar? 
Ja, jag ska bygga på mina tatueringar som jag har nu och göra två Star Wars sleeves. Jag ska fortsätta med samma koncept med det onda och goda. Sen vill jag göra ett ufo på min rumpa som ska bevisa att den är out of this world. Jag vill också tatuera in en Balrog som är ett mäktigt monster från Sagan om ringen. Efter det vill jag tatuera någonting från Buffy The Vampire Slayer och sen någonting från Percy Jackson. Sen vill jag också tatuera en runa från The Mortal Instruments och sen alla elementen från Avatar.

Varför har du valt att tatuera dig?
Jag vill tatuera hela min kropp för att jag tycker att det är fint. Också för att jag är en nörd och måste ha mina favoriter med mig föralltid så att jag slipper känna mig så ensam. (skratt)